PREDIVNA RUKOMETNA VEČER

Pogledajte kako su Porečani ispratili svog rukometnog 'mađioničara' (foto)

0
Vedran Mataija sa svojom djecom (FOTO: Jozo Čabraja/ kolektiff)
Vedran Mataija sa svojom djecom (FOTO: Jozo Čabraja/ kolektiff)

Bolji oproštaj jedan rukometaš ne može ni zamisliti, kada ti u posljednjoj utakmici pred svojom publikom s druge strane stoji najbolja hrvatska momčad, a tribine dvorane ispunjene do posljednjeg mjesta. Sve je to u dvadeset godina svoje seniorske karijere, koje su većinom bile povezane uz porečke 'crveno-bijele' zaslužio Vedran Mataija, dugogodišnji kapetan, državni reprezentativac, pravi vođa na terenu, ali i van njega. Njegov Poreč priredio mu je veličanstven oproštaj, kakvog zaslužuju samo najveći.

 

Na početku utamice, Vedran Mataija dobio je poklone od obitelji, od kluba, RK Zagreba i Šajete Boysi. Za kraj dana Vedru je dočekalo iznenađenje. Obitelj, prijatelji, poznanici, bivši suigrači, svi su se skupili u jedan video kojim su mu zahvalili na svemu i poželjeli dobru mirovinu, dok smo gledali neke od trenutaka iz njegove bogate karijere.

- Prije svega čestitke Zagrebu na zasluženoj pobjedi. Šteta za naš loš ulazak u utakmicu, i veliki minus kojim smo otvorili. U nastavku utakmice smo pokazali da možemo, približili se ali nismo imali dovoljno snage i mirnoće odvesti utakmicu u potpuni egal. Predivna atmosfera, hvala svima koji su ispunili Veli Jože do kraja, i naravno vjernim Šajetama koji su nas nosili svih 60 minuta. Emotivna večer, Poreč je večeras posljedni put uživao u magiji Vedrana Mataije, ovim putem mu u ime kluba i suigrača čestitam na veličanstvenoj karijeri i želim sve najbolje u mirovini, zaželio je svom dugogodišnjem suigraču sadašnji kapetan Poreča Matija Rađaković.

Kako je sinoć bilo u 'Velom Joži' pogledajte u fotogaleriji Joze Čabraje / kolektiff. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa