helga Možé, članica predsjedništva IDS-a

'Vjerujemo da ćemo imati tri mandata'

0
Helga Možé (Foto: Istarski.hr)
Helga Možé (Foto: Istarski.hr)

Helga Možé, članica Predsjedništva IDS-a i predsjednica Kluba žena ove stranke, komentirala je večeras privremene izborne rezultate, prema kojemu IDS i partneri osvajaju četiri mandata u Hrvatskom saboru.

 

"Ono što je važno jest da su to privremeni rezultati, tako da treba pričekati da se sve završi i da vidimo u konačnici kako stojimo i koliko mandata ćemo imati. Mi zaista vjerujemo da ćemo imati tri mandata, rekla je Možé te podsjetila da je IDS imao četiri mandata 'tamo negdje 90-ih godina'.

"Po nama je uspjeh već i sad zato jer prvo vidimo da je velika izlaznost, što znači da ima puno glasova za različite opcije koje su bile na ovim izborima.Mi smo jako zadovoljni kako smo unutar stranke posložili i naša razmišljanja i naše razgovore, planove i programe koje želimo raditi tako da cijela predizborna kampanja koju smo radili na terenu je pokazala da idemo u dobrom smjeru. Vjerujem da ćemo imati tri mandata i da ćemo na taj način nastaviti dalje razvijati sve ono što želimo nastaviti dalje raditi", rekla je Možé.

Komentirajući rezultate ostalih političkih takmaca, rekla je sljedeće:"Kao predsjednica Kluba žena IDS-a mogu biti malo manje zadovoljna rezultatima vezanim za neke političke opcije koje nisu bliske nekim našim razmišljanjima. Vjerujem da ćemo u naredne 4 godine imati dosta posla u obrani nekih vrijednosti za koje se zalažemo, tako da ćemo vidjeti kako će se stvari posložiti." (IHR)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa