TREĆA NOGOMETNA LIGA - ZAPAD

Rovinježi se vratili pobjedničkim navikama, Uljanik jedini prati

0
Andres Camilo De Armas Bracho, Rovinj (FOTO: Milivoj Mijošek)
Andres Camilo De Armas Bracho, Rovinj (FOTO: Milivoj Mijošek)

Nogometaši Rovinja vratili su se pobjedničkim navikama i nakon 20. kola i dalje ostati vodeća momčad Treće nogometne lige - zapad. U dvoboju s Medulincima slavili su rezultatom 3:2 na svojoj Valbruni u utakmici u kojoj sve gotovo sve najbotnije odvijalo u drugom dijelu. Domaćini su u vodstvo stigli u 44. minuti zgoditkom Andresa De Armasa, da bi u nastavku Paolo Bernobić (53') i Manuel Perković (72') doveli 'kanarince' do novih ovosezonskih bodova. Za goste su zgoditke postizali Petrit i Jozef Lekaj. Kovari su u Senju minimalno poraženi od domaćina Nehaja, u susretu u kojemu su možda mogli i od boda. Jedinu kakvu takvu priliku na utakmici u 66. minuti nakon centaršuta s desne strane, koristi Vukelić koji se najbolje snašao u gužvi i iz blizine,  'špicom' matirao Blažinu. Malo prije toga Senjani su pogodili prečku, a Kovari su mogli izjednačiti pri kraju utakmice kada nakon odlične suradnje Stepčića, Golje i Halilčevića, Halilčevićev udarac, na sreću Godinića, odsjeda na stativi. 

 

Pazinci su nove bodove upisali na svom terenu protiv Naprijeda iz Hreljina u susretu u kojem je 'plave' u vodstvo doveo Andrea Maružin u 29. minuti, da bi pobjedu Pazinaca potvrdio Marko Milovan dvije minute prije kraja isteka regularnog dijela utakmice. 'Brodograditelji' su svoje bodove uzeli u drugom istarskom srazu 20. kola Trene NL - zapad pobijedivši na Verudi Buje s 2:1. Mrežu gostiju 'načeo' je iskusni Milivoj Simeunović u 34. minuti, a pobjedu potvrdio Robert Perić-Komšić svojim zgoditkom u 59. minuti. Konačan rezultat susreta u 64. minuti postavio je Masimo Krizmanić pogodivši za goste i konačan rezultat od 2:1. 

Rezultati 20. kola:

Pomorac 1921 Crikvenica 2:1
Cres Kraljevica 3:1
Pazinka-Pazin Naprijed 2:0
Uljanik Buje 2:1
Nehaj Rudar 1:0
Rovinj Medulin 1921 3:2
Vinodol Halubjan 1:1

Poredak: Rovinj 44, Uljanik 43, Vinodol 37, Nehaj 35, Pomorac 1921 35, Halubjan 31, Kraljevica 28, Cres 27, Pazinka 26, Rudar 21, Buje 20, Naprijed 19, Medulin 1921 15, Crikvenica 11. (S. Ž.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa