ČETVRTA NOGOMETNA LIGA

Funtanjani 'stradali' u golijadi, Banjole prate vodeći Omišalj (FOTO)

0
Abel Peteh postiže drugi gol za Funtanu (FOTO: Milivoj Mijošek)
Abel Peteh postiže drugi gol za Funtanu (FOTO: Milivoj Mijošek)

U utakmici punoj preokreta i golova, nogometaši Funtane poraženi su na svom travnjaku od riječke Lokomotive. Nakon što je David Štetić doveo domaćine u vodstvo u 11. minuti, gosti izjednačuju tri minute kasnije, kada prizemnim udarcem malo iskosa Crnković vara domaću obranu i vratara Gianfranca Milocanija. Tek što su Funtanjani pokušali priprijetiti gostujućim vratima, stvorila se velika praznina u njihovoj zadnjoj polovici koju je dvije minute kasnije iskoristio Pičuljan pretrčavši funtanjansku obranu i pogodivši za novo riječko vodstvo. Novo izjednačenje donosi Abel Peteh u 22. minuti, nakon što je većinu posla na desnoj strani napravio Emanuel Šegon

U nastavku susreta gosti olako dolaze do dva nova zgoditka kada pored statične obrane domaćina Pičuljan prizemnim udarcima ponovno matira vratara Funtane. Isti je igrač potvrdio visoku pobjedu u 75. minuti, koju je svojim drugim zgoditkom dvije minute kasnije tek malo ublažio Štetić.

U istarskom četvrtoligaškom derbiju Banjole su nastavile pobjeđivati na svojoj Premantici, a ovoga puta ‘stradao’ je Umag. Domaćine je u vodstvo doveo Marin Filipović, a priču je u 72. minuti završio Anel Salihović. Slast pobjede nakon dugog vremena osjetili su nogometaši Žminja koji su bili bolji od Drage rezultatom 3:2. Nakon zaostatka u prvom dijelu, Alen Damijanić s dva brza zgoditka donio je prednost domaćoj momčadi, da bi u sudačkoj nadoknadi gol vrijedan pobjede postigao Ivan Turčinović. Fažanska Mladost uspjela je izvući bod kod kuće protiv Novalje, gdje je nakon gostujućeg vodstva rezultat izjednačio Edi Butković. (S. Ž.)

Rezultati 20. kola:

Funtana Lokomotiva 3:5
Banjole Umag 2:0
Mladost Fažana Novalja 1:1
Žminj DRaga 3:2
Klana OMišalj 2:6
Lovran Gospić 91 1:0

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa