nastavlja se prikupljanje sredstava

U subotu u Puli humanitarna akcija 'Plešemo za Valenta srcem'

0

Humanitarna akcija "Plešemo ZA VALENTA SRCEM" bit će održana u subotu, 11. svibnja, s početkom u 18 sati u prostorijama plesnog studija "Saltatrix" (Trg I. istarske brigade 10, Pula, 3. kat).

Valentin je krajem siječnja ove godine pretrpio infarkt prednje spinalne arterije i posljedično je ostao gotovo potpuno paraliziran od vrata prema dolje.

Sudionici ovog humanitarnog događaja imat će priliku da tokom dvosatnog druženja iskuse tehniku svjesnog plesanja. Svjesno plesanje je pristup plesu koji izvire iznutra, u kojem se povezujemo sa svojim tijelom, emocijama i unutarnjim ritmovima. Svjesnim plesanjem postajemo prisutni u trenutku i osjećamo svoje pokrete s dubljim razumijevanjem i sviješću. Poslije primjene ove tehnike, duša i tijelo su u savršenom balansu, dok svaka stanica vibrira životnom energijom.

 

Prikupljenim sredstvima pokrivat će se troškovi Valentova liječenja i rehabilitacije te prijevoza i smještaja. Uplate za prijave primaju se na transakcijski račun s IBAN brojem: HR5923400091511274493, otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d.

Prilikom uplate treba naznačiti: "Za Valenta od srca – Mohanji Hrvatska".

Organizator akcije, udruga Mohanji Hrvatska, ovim se putem pridružuje humanitarnoj akciji "Za Valenta od srca", koju provodi Udruga cerebralne paralize Istarske županije od 22. ožujka do 20. lipnja. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa