U prometnoj nesreći u Žbandaju teže ozlijeđen motociklist

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 31. srpnja oko 18,30 sati u naselju Žbandaj kod Poreča, teško je ozlijeđena jedna osoba.

Nesreća se dogodila kada je 66-godišnji državljanin Nizozemske upravljao osobnim automobilom Hyundai Santa Fe, nizozemskih nacionalnih oznaka te je dolaskom do parkirališta ugostiteljskog objekta u naselju Žbandaj, započeo skretati u lijevo, a da nije propustio sva vozila, koja su zadržavala smjer kretanja.

U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao 35-godišnjak s područja Poreča, koji je upravljao motociklom Yamaha, pulskih tablica, a koji je zadržavao svoj smjer kretanja. Motocikl je prednjim dijelom udario u prednji dio osobnog automobila te je tom prilikom 35-godišnji motociklist zadobio ozljede, zbog kojih je prevezen u Opću bolnicu Pula.

U bolnici je utvrđeno da je muškarac teže ozlijeđen te se stoga, radi sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv 66-godišnjeg državljanina Nizozemske, podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa