Pijani i drogirani vozači: Labinjan drogiran vozio neregistrirani motor po šetalištu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Policijski službenici pulske i labinske prometne policije su zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama prekršajno prijavili trojicu muškaraca.

Naime, policajci su 30. srpnja oko 23,40 sati u Rapcu zaustavili 24-godišnjaka iz Labina koji je upravljao motociklom Yamaha, bez registracijskih oznaka šetalištem Lungo mare gdje je zabranjen promet u oba smjera. Provedenim nadzorom utvrđeno je da je mladiću isteklo važenje vozačke i prometne dozvole, te da upravlja motociklom pod utjecajem opojnih  droga.

Vozačka dozvola mu je već oduzeta: Puljanin vozio pijan

Djelatnici pulske prometne policije su oko 23.50 sati u Tršćanskoj ulici u Puli zaustavili automobil BMW, pulskih tablica kojim je upravljao 28-godišnji Puljanin. Utvrđeno je  da mladić upravlja automobilom za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije i pod utjecajem alkohola od 1,53 promila.

Nakon toga, oko 1 sat je u Emovoj ulici zaustavljen 35-godišnjak iz Pule koji je upravljao automobilom Fiat, pulskih tablica, a kojeg su policijski službenici prethodno pokušali zaustavili u Ulici Trga na mostu, na što se oglušio i pobjegao. Alkotestiranjem je utvrđeno da je muškarac upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,59 promila.

Temeljem Prekršajnog zakona, sva trojica prekršitelja su uhićeni i dovedeni u prostorije policijske postaje do dovođenja na nadležni prekršajni sud, izvijestila je istarska policija

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa