Zanosna Ana Rucner i mega car Rambo Amadeus u Puli

0
Ana Rucner
Ana Rucner

U sklopu manifestacije „Ljeto na Kaštelu“, nakon prva dva uspješna koncerta Amire Medunjanin  koja je interpretacijama sevdalinki očarala prepun pulski Kaštel te odličnog blues koncerta kanadskog multiinstrumentalista John Lee Sandersa i pratećeg benda Rad Gumbo, u Puli će svoje koncertno gostovanje imati i naša višestruko nagrađivana violončelistica Ana Rucner.

Ana će nakon gostovanja po čitavom svijetu i promociji naše kulture prikazati svoj jedinstveni stil i nadasve kreativni repertoar koji je kombinacija klasične, moderne i „world“ glazbe  u prekrasnom ambijentu pulskog Kaštela u petak 09. kolovoza s početkom u 21,30 sati. Ana je već u djetinjstvu pokazala darovitost za glazbu, a za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja i studija a stalno je bila angažirana u Mariborskoj filharmoniji. Osobite je poznata postala nakon izlaska spota Oda radosti, koji promovira hrvatski turizam.

Biti će ovo jedino gostovanje Ane Rucner u Istri nakon dugo vremena gdje će zanosna violončelistica posjetiteljima dočarati ljepote najvećeg hrvatskog poluotoka te prenijeti emocije na prekrasan krajolik, kulturu i ljude koji tu žive.

U sklopu „Ljeta na Kaštelu“ 18. kolovoza će nastupiti mega car ex jugoslavenske glazbene scene, koji se također nakon nekoliko godina ponovo vraća Pulu - Rambo Amadeus. Ovaj glazbenik, kojeg i ne treba posebno predstavljati, poznat je po svojoj autorskoj poetici, autoironiji, nevjerojatnom pripovjedačkom daru s drsko originalnim i živopisnim slikama te neočekivanim glazbenim potezima koji svaki koncertni projekt čine neponovljivim. Rambo svakim svojim koncertom napravi nezapamćeni show program-spoj izuzetnog live performansa uigranog banda i humora, koji uvijek iznova privlači publiku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa