Dvoje mladih poginulo na motoru nedaleko Vodnjana

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4,50 sati na županijskoj cesti Vodnjan-Svetvinčenat, oko kilometar od Vodnjana,  dvije osobe na motociklu smrtno su stradale. Još se utvrđuje tko je upravljao motociklom.

Nesreća se dogodila kada se vozač motocikla Aprilia riječkih registracijskih oznaka kretao iz smjera Vodnjana prema Svetvinčentu. Dolaskom do oštrog zavoja udesno izgubio je nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u zaštitnu ogradu. Od siline udarca 21-godišnjakinja s područja Rijeke odbačena je s motocikla preko ograde na zemljanu površinu, dok je 29-godišnji mladić također s područja Rijeke, ostao ležati na kolniku. Tada je iz smjera Vodnjana naišlo vozilo Volvo pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak iz Pule koji se nije uspio pravovremeno zaustaviti te je vozilom prešao preko 29-godišnjaka.

21-godišnjakinja i 29-godišnjak su od zadobivenih ozljeda preminuli na mjestu događaja. Njihova tijela su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika koji je izašao na mjesto događaja, prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će biti obavljena obdukcija.  Vještačenjem će biti utvrđeno tko je upravljao motociklom. Vozač Volva u prometnoj nesreći nije ozlijeđen, izvijestila je istarska policija.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa