U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava u Puli

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

U Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe u potrazi su za Tehničarom za nadzor i održavanje ATM sustava (m/ž) s mjestom rada u Puli. Tehničar/ka će biti odgovoran/na za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa niske razine održavanja (SG.1) te za održavanje ATM sustava i uređaja ponajprije više razine održavanja (SG.2). Više informacija o radnom mjestu kao i uvjetima pronađi na oglasu, a prijavu pošalji do 26. studenoga.

Plodine d.d. zapošljavaju Prodavača (m/ž) na više lokacija. Od kandidata očekuju KV/SSS, višegodišnje radno iskustvo, izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad. Pridruži im se i postani dio njihovog uspješnog tima. Prijave primaju do 24. studenoga. 

HSG Kariera d.o.o. za klijenta traži kandidata za radno mjesto Inženjer osiguranja kvalitete (m/ž) na području Istarske županije. Idealni kandidat trebao bi biti prvostupnik ili magistar tehničkog usmjerenja koji aktivno koristi engleski jezik, poznaje rad na računalu, a prednost imaju osobe s prethodnim radnim iskustvom na sličnim poslovima. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 24. studenog.

Globalna hrana d.o.o. u potrazi je za novim članom svog tima koji će postati dio njihovog restorana u Poreču i Zagrebu. Za novog člana imaju otvorenu poziciju Domar (m/ž) kojem nude plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza za svaki odrađeni mjesec, dodatne stimulacije i nagrade na plaću te isplatu dodataka za rad poslijepodne, noću, nedjeljom i praznikom. Oglas je aktivan do 1. prosinca.

Govoriš njemački i želiš raditi od doma? Pridruži se Zeus prima timu, brzorastućoj kompaniji u outsourcing industriji, koja se u posljednje 4 godine uspješno razvija na njemačkom tržištu. Zbog većeg obima posla traže Agent u korisničkoj službi na njemačkom jeziku (m/ž) kojem nude mogućnost napredovanja i izgradnje karijere u međunarodnom okruženju, mjesečni bonusi za postizanje traženih ciljeva, plaćeni trening nakon kojeg je osigurano plaćeno mentorstvo i virtualni tim, dodatni dan godišnjeg za svake 2 godine rada te welcome bonus 200 € nakon 3 mjeseca u timu. Svoj životopis možeš im poslati do 23. studenoga.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA