u centru grada

IDS predstavio kandidate za MO Buje

0

Danas su u centru Buja predstavnici bujskog IDS-a predstavili programe i kandidate za izbore za članove, odnosno članice Vijeća mjesnih odbora Grada Buje, koji će se održati ove nedjelje, 12. studenog.

"Okupili smo ljude s jasnom vizijom onog što treba napraviti u svakoj ulici, kvartu i naselju našeg grada. Bilo da govorimo o Bujama, Kaštelu, Krasici, Kršetama, Marušićima, Momjanu i Tribanu - imamo spremne programe, ali i ljude koji žele raditi za zajednicu", istaknuo je predsjednik bujskog IDS-a Franko Gergorić, dodajući:   

 

IDS-ovu listu će tako u mjesnom odboru Buje predvoditi Ada Zlatić, u Kaštelu Boris Kramesteter, u Krasici Tea Bucaj, u Kršetama Tomislav Mijatović, u Marušićima Marko Marušić, u Momjanu Sergej Sinković te u Tribanu Moreno Pucer.

"U svakom mjesnom odboru imamo kvalitetan tim ljudi, a njihova strast, energija i svježe ideje činit će razliku u narednom mandatu. Bujski IDS je prepoznao njihov potencijal i ponosim se time što smo im dali priliku da se izraze kroz politiku", rekao je Gregorić, dodavši da je IDS jedina stranka koja ima svoje liste u svih sedam MO-a na području Buja.

"Ovo ne govori samo o našoj snazi, već prvenstveno o našem opredjeljenju da uključimo što više ljudi u odlučivanje o pitanjima koja su važna za zajednicu. Upravljanje gradom započinje upravo u mjesnom odboru. Tu nastaju ideje, koje ćemo kasnije pretvoriti u konkretne projekte", rekao je Gregorić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA