ISTRA 1961 U SRIJEDU NASTUPA U KUPU

Dok se u Balama kopa, ekipa krenula prema Dalmaciji

0
Radovi na novom terenu u Balama
Radovi na novom terenu u Balama

Radovi na drugom terenu kampa NK Istre 1961 u Balama već su poprilično odmakli i ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, sve bi trebalo biti odrađeno u planiranim rokovima. Prvotimci ‘zeleno-žutih’ tako bi već od ove zime na raspolaganju trebali imati još jedno igralište s prirodnom travom.

 

I dok se u Balama naveliko gradi, prva je momčad otputovala put Unešića, gdje će sutra s početkom u 15 sati odmjeriti snage u šesnaestini finala Hrvatskog kupa sa Zagorom, članom 3. Hrvatske nogometne lige - jug. Sve osim pobjede pulskog sastava bila bi ogromna senzacija, iako je trener David Catala najavio kako će u toj utakmici priliku dati igračima koji su dosad imali manju minutažu. 

- Dolazimo iz negativnog niza od dva poraza i mislim da je ovo dobra prilika da ostvarimo pozitivan rezultati i da se vratimo na pobjedničke staze, da dignemo atmosferu u momčadi. Čeka nas neugodan protivnik na njihovom terenu, njima je sigurno dodatna motivacija kad dolazi prvoligaška ekipa i takve ekipe uvijek daju sve od sebe da se pokažu u što boljem svjetlu. Maksimalno smo fokusirani i znamo da neće biti lako. Cilj će nam biti riješiti utakmicu što je prije moguće i ne previše odugovlačiti - rekao je uoči puta mladi barbanski veznjak Antonio Maurić. (S. Žulić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA