reakcija gradskog vijećnika

Lerotić: Spomenik odnosa Grada Pule prema Istri 1961 gradi se u Balama

0
Leortić na sjednici pulskog Vijeća
Leortić na sjednici pulskog Vijeća

Pulski nezavisni vijećnik Marin Lerotić osvrnuo se danas na, kako je on to nazvao, maćehinski odnos Grada Pule i gradonačelnika Filipa Zoričića prema Istri 1961.

"Spomenik maćehinskog odnosa gradi se u općini Bale u vidu nogometnog kampa, a nezapamćeno je da se zabranjuje trening prvoligaškoj momčadi pred važnu prvenstvenu utakmicu s Goricom. To je najbolji primjer odnosa Zoričićeve administracije prema klubu, koji ovih dana kulminira, kako NK Istra 1961 ističe, neistinitim informacijama kako se želi riješiti i kako se nudilo rješenje po pitanju travnjaka i semafora na stadionu Aldo Drosina.

 

Nema niti jednog razloga zašto ne sumnjati u istinitost priopćenja koje dolazi iz kluba, naročito kada znamo, a dobro je prisjetiti se, kada je gradonačelnik Zoričić sebi htio priskrbiti razloge dolaska premijera Plenkovića u Pulu, iako su se upravo u tom njihovom prvom susretu i upoznali. 

Ono što je dobro jest da se kreće s izgradnjom nogometnog igrališta na Valkanama koje je dogovoreno još 2021. godine, a današnjoj vlasti trebalo je dvije godine da se krene s projektom. Posebno se treba zahvaliti nogometnom savezu i gospodinu Kustiću koji su imali dovoljno strpljenja i prolongirali su ovu donaciju do danas, iako su već dva travnjaka koja su bila namijenjena Puli završila u Metkoviću i Labinu", ističe Lerotić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA