Pula: Od idućeg tjedna još bolja organizacija prometa na Trgu Republike

0
Trg Republike
Trg Republike

Nakon što je prethodnih dana pulska riva dva mjeseca prije roka konačno puštena u promet te nakon što je uvedena nova organizacija prometa u Švalbinoj i dijelu Dobriline ulice, uvodi se nova prometna organizacija na Trgu Republike koja će značajno pridonijeti smanjenju gužvi i boljoj protočnosti vozila.

Naime, prema novoj organizaciji prometa, na Trgu Republike obilježit će se središnje linije u samom raskrižju, izvršit će se preregulacija privoza iz Mutilske i Dalmatinove ulice na način da će se iz dvije trake omogućiti skretanje u Mletačku te će se rekonstruirati razdjelni otok u Marulićevoj ulici. Osim toga, izvršit će se reprogramiranje križanja na Trgu republike te će rad semafora u potpunosti pratiti novu organizaciju prometa čime će se omogućiti kvalitetnije prometovanje na samom križanju.

Navedeni radovi započet će tijekom sutrašnjeg dana, a glavnina radova izvodit će se tijekom subote 15. i nedjelje 16. lipnja te u noćnim satima kako bi se već u ponedjeljak 17. lipnja u jutarnjim satima na navedenom raskrižju moglo prometovati prema novoj organizaciji prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa