Inner Wheel Club Pula dobrotvornim koncertom prikupio 32.350 kuna za pulsku bolnicu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

29. svibnja u Domu hrvatskih branitelja održan je dobrotvorni koncert u organizaciji Inner Wheel kluba Pula u suradnji s Glazbenom školom I.M.Ronjgova iz Pule. I ove je godine brojnoj publici, Glazbena škola I.M.Ronjgova priredila prekrasan koncert čiji su sudionici bili učenici Glazbene Škole  sa svojim profesorima.

Inner Wheel Club Pula zahvaljuje svima koji su se odazvali 14. dobrotvornom koncertu i time pomogli ostvariti postavljeni cilj ovogodišnjeg dobrotvornog koncerta - donirati potrebnu opremu  Djelatnosti za psihijatriju Opće bolnice Pula.

Imajući na umu sveukupnu situaciju, treba istaknuti da je sreća uvjeriti se da postoje ljudi dobre volje i srca koji su spremni pomoći. Zahvaljujući njima u sklopu organiziranog 14. dobrotvornog koncerta IWC Pula je prikupio donacije u stvarima i novcu s ciljem opremanja Djelatnosti za psihijatriju Opće bolnice Pula.

Iznos novčanih donacija je 32.350 kn, prihod od karata bio je 11020 kn ili ukupno 43.370 kn a bit će utrošen na nabavku medicinske, a potom i nemedicinske opreme koja će se predati na korištenje Djelatnosti za psihijatriju Opće bolnice Pula.               

Prikupljene donacije u stvarima uključuju i drugu nemedicinsku opremu nužnu za rad s psihijatrijskim pacijentima. Procjena vrijednosti donacije u opremi je 24.280 kn, a opremu čine stolice (14 kom), ormari za  knjige, dva regala, dva TV prijemnika, mini linija, radio aparat, četiri stolna i jedno prijenosno računalo, sportska oprema (orbitrek, dva sobna bicikla, stolica za vježbanje trbušnih mišića), madraci za krevet (četiri komada) te higijenske potrepštine u vrijednosti 2500 kn.

Valja napomenuti da akcija prikupljanja knjiga u Sveučilišnoj knjižnici traje do 30. lipnja.

„Na kraju se još jedanput zahvaljujemo svima koji su svojim doprinosom pružili potporu ovom projektu i time omogućili bolje uvjete bolesnima“, poručile su u ime Kluba predsjednica Alma Cvitan Matticchio i tajnica Esin Drnda Grdinić.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa