Australski Hillsong United i skladatelj Matt Maher nastupaju u Areni

0

Australska skupina Hillsong United i kanadski skladatelj Matt Maher uz vodeće domaće kršćanske glazbenike po prvi će puta nastupiti u Hrvatskoj, točnije u pulskoj Areni u subotu 3. lipnja. Ovo je dugo očekivani nastup koji znalcima ovog glazbenog žanra predstavlja priliku da uživaju u svevremenskim skladbama od koji neke samo u hrvatskim verzijama bilježe više od 8 milijuna pregleda.

Hillsong United je glazbena skupina čije su skladbe na video kanalima pregledane više od dvije milijarde puta, a po zadnjim statistikama Billboarda unutar žanra su 6. po slušanosti i prodaji u svijetu. Izdali su šest studijskih i 15 live albuma, osvojili Grammy za skladbu „What a Beautiful Name“ te osvojili čak 11 Dove nagrada, najvećih nagrada za žanr suvremene kršćanske glazbe. U pulskoj Areni publika će moći uživati u pjesmama s njihovog zadnjeg albuma “Are We There Yet?”, kao i uspješnice: „Oceans“, „What a Beautiful Name“, „From the Inside Out“ i mnoge druge. Velik broj njihovih pjesama imaju svoj prepjev na hrvatskom jeziku, a zasigurno je najpoznatija „Oceans“, odnosno „Dubine“.

 

Veliko je uzbuđenje i zbog činjenice da će im se pridružiti i Matt Maher, Kanađanin s prebivalištem u Americi, skladatelj pjesme “Gospode, trebam te“ (Lord, I need you). Devet puta je nominiran za Grammy, a više od  20 puta za najveće priznanje unutar kršćanske glazbe, nagradu Dove koju je i osvojio za Skladatelja godine. Među njegovim najpoznatijim skladbama su „Your Grace is Enough“, „I Will Rise“, „Because He Lives (Amen)“ i „Christ is Risen“. Pjesma “Gospode, trebam te” njegova je najizvođenija pjesma u Hrvatskoj s više od 8 milijuna pregleda na raznim kanalima. Popularnosti ove skladbe zasigurno je pomogla izvedba na Svjetskom danu mladih pred oko 4 milijuna ljudi u Rio de Janeiru, u Brazilu, 2013. godine.

Organizatori koncerta, Bono Records, pobrinuli su se da na koncertu slavljenja Isusa pod vedrim nebom pulske Arene svoj doprinos daju i vodeća imena duhovne glazbe iz Hrvatske, ali i drugih zemalja. Publika će tako moći uživati u izvedbama Nica Battaglie (IT), Noela Richardsa (UK), Ivane i Marije Husar (HR), Brune Krajcara (HR), skupine Emanuel (HR), Andreja Grozdanova (HR), Zbora Mihovil (HR), skupina Svetnik i Utrip Kraljestva (SLO) te Darija Šehića (SRB) uz gošću Ninu Badrić (HR).

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl mogu se kupiti u prodajnom sustavu Eventim te na prodajnim mjestima poslovnica Tisak Medija, benzinskim postajama Petrol, Exclusive Change mjenjačnicama te CD shopovima Dallas i Aquarius. Cijene ulaznica su: 25 EUR za stajanje i 35 EUR za sjedenje. https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/hillsong-united-pula-arena-606276/event.html

Sve dodatne informacije o spektaklu u pulskoj Areni možete pratiti putem Facebook i Instagram profila Bono Recordsa ili zatražiti na: +385 95 907 8996 ili info@bonorecords.com.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa