Kvaliteta i inovacija u usluzi ugostiteljstva

Just Go Eco predstavlja novi web shop s jednokratnom ambalažom

0

Katalog Just Go Eco sadrži širok asortiman visokokvalitetne jednokratne ambalaže za sve vrste ugostiteljskih objekata.

Just Go Eco, poduzeće koje se bavi prodajom jednokratne ambalaže, uspješno je lansiralo svoj novi web shop i katalog proizvoda, pružajući ugostiteljskim objektima inovativna i kvalitetna rješenja za ambalažu. U svojoj ponudi, Just Go Eco nudi širok asortiman proizvoda, uključujući kraft ambalažu, biorazgradivu ambalažu, drvenu ambalažu i papirnatu ambalažu.

Svjestan da su pripreme za nadolazeću sezonu u punom jeku, Just Go Eco već je počeo isporuku svojih proizvoda kako bi ugostiteljstvo bilo spremno za doček svojih gostiju s vrhunskom ambalažom.

Daniel Uroda, vlasnik Just Go Eco, izjavio je: "Naša misija je pružiti ugostiteljstvu kvalitetna i inovativna rješenja za ambalažu, koja će zadovoljiti potrebe naših klijenata i istovremeno osigurati vrhunsku funkcionalnost. S ponosom ističemo da su naši proizvodi vrlo traženi zbog svoje kvalitete, dizajna i pouzdanosti."

Novi web shop omogućuje korisnicima jednostavno naručivanje proizvoda iz kataloga, koji sadrži detaljne informacije i fotografije svakog proizvoda. Osim toga, Just Go Eco nudi brzu dostavu i podršku kupcima, kako bi iskustvo naručivanja bilo što ugodnije i efikasnije.

Uložite u kvalitetu i inovaciju za vaše ugostiteljsko poslovanje - posjetite novi web shop Just Go Eco i odaberite jednokratnu ambalažu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe. Za više informacija posjetite www.justgoeco.hr i preuzmite novi katalog proizvoda.

Just Go Eco - ambalaža koja ostavlja dojam.

Mail: info@justgoeco.hr

Tel: 091 1284 222

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA