Franka Batelić Ćorluka pokreće svoj brend kozmetike 'Frankly'

19.04.2023 - 12:15
Franka Batelić Ćorluka (foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)
Franka Batelić Ćorluka (foto: Tomislav Miletić/PIXSELL)

Već je dobro poznato da slavne zvijezde pokreću svoje kozmetičke brendove, a ova praksa poznata je i u Hrvatskoj. U ovoj branši, u kojoj su se okušale već njezine druge kolegice, sada se odlučila okušati i naša glazbenica Franka Batelić Ćorluka, javlja Večernji s kojeg prenosimo dio članka.

Na Frankinom Instagram profilu prije nekoliko dana osvanula je objava u kojoj se vidi kako glazbenica uživa u prirodi u svom Rapcu, a uz video je istaknula i poruku.

- Iskrene emocije i male stvari. E to je ono što svaki dan čini ljepšim a život dragocjenim – dodala je i poveznicu na novu stranicu – Frankly. Radi se, čini se, o brendu kozmetike koji glazbenica pokreće uskoro, a na stranici je i odbrojavanje do početka rada web stranice.

Prema informacijama dostupnima na Fini, može se vidjeti da je glazbenica pokrenula trgovinu na malo preko pošte ili interneta u suradnji sa svojim menadžerom Sinišom Bevandom. 

Inače, Franku možemo vidjeti i svake nedjelje u showu 'Ples sa zvijezdama' gdje se našla u ulozi članice žirija. Uz glazbenu karijeru i rad na novim pjesmama, glazbenica je i mama i to dječaka Viktora i djevojčice Grete koju je rodila prošle godine, javio je Večernji.

Tweet

Posljednje novosti