Nemet u ime IDS-a na obilježavanju treće godišnjice stranke Fokus

1

Zastupnica IDS-a Katarina Nemet, u subotu 18. ožujka 2023.g., sudjelovala je na svečanom obilježavanju tri godine od osnutka stranke Fokus.

- Veseli me danas, kada slavite svoj 3. rođendan, biti ovdje u ime svoje stranke koja je nedavno, eto i malo simbolike brojki – proslavila 33 godine postojanja. Kroz sve te 33 godine IDS je gradio, izgradio i zadržao svoju poziciju najjače hrvatske regionalne stranke i politički relevantnog subjekta na nacionalnoj, pa i europskoj razini, kazala je Nemet te dodala kako su na tom putu važnu ulogu imali i politički partneri, istomišljenici, stranke i ljudi istih ili vrlo sličnih svjetonazora, s kojima je IDS kroz sve godine važan dio progresivne, liberalne i moderne Hrvatske.

 

Okupljenima se u ime domaćina obratio predsjednik stranke Davor Nađi koji je istaknuo: „Otpočetka smo rekli da u svojim politikama nećemo stavljati naglasak na teme koje svjetonazorski dijele ljude i toga smo se držali. Naš su prioritet one politike koje stavljaju kruh na stol“.

- Fokus je sve relevantniji i poželjniji politički faktor i - partner. Ono što vam ja osobno i u ime IDS-a mogu poželjeti, drage kolegice i kolege, je da tim putem – dosljedno, odlučno i samouvjereno, nastavite i dalje. Novi izazovi su pred vama, pred svima nama, a sigurno je kako ćemo se svi s njima bolje i lakše nositi dočekamo li ih i dalje u dobrom, suradničkom i partnerskom ozračju, naglasila je Nemet.

Nakon službenog dijela održana je panel diskusija na kojoj su, uz Fokus, o najavljenim izmjenama Izbornog zakona raspravljali i predstavnici drugih stranaka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa