NK Umag

Ivan Vidović i Dragana Krizmanić preuzeli vođenje umaškog kluba

0
Dragana Krizmanić i Ivan Vidović
Dragana Krizmanić i Ivan Vidović

Nogometni klub Umag 17. ožujka predstavio je novog predsjednika i Upravu koja je preuzela vođenje kluba na press konferenciji na kojoj su se izložili planovi i izazovi koji očekuju najveći nogometni klub u Gradu Umagu.

Skupština NK Umaga na sjednici održanoj 7. veljače godine izabrala je Ivana Vidovića za novog predsjednika kluba te Draganu Krizmanić za dopredsjednicu. Ivan Vidović je 30-godišnji project manager, bivši nogometaš NK Umaga te osoba koja će podići organizacijsku razinu na nivo kakav NK Umag zaslužuje. Na istoj sjednici povećan je i broj članova Izvršnog odbora sa 3 na 5 članova.

Tijekom posljednjih 40 dana novoizabrano vodstvo kluba odradilo je niz sastanak sa svim osobama uključenima u rad kluba, prikupljanje cjelokupne papirologije te je započeta reorganizacija sustava vođenja nogometne škole u kojoj nastupa više od 130 djece u šest kategorija

 Osim toga, obavljeni su razni razgovori sa zainteresiranim sponzorima i prijateljima kluba te su potpisani ugovori s nekoliko njih koji su se prvi odlučili pomoći lijepoj priči sa sjevera Istre. Kao glavni cilj kluba tijekom sljedećih mjeseci istaknuto je približavanje nogometa svim građanima Grada Umaga, sudjelovanje i organizacija raznoraznih manifestacija, turnira i kampova za najmlađe sportaše, ponovno aktiviranje zaboravljenih natjecanja poput Ljetne lige, popravljanje financijske situacije u klubu, privlačenje novih sponzora te ostvarivanje dobre suradnje sa cijelom zajednicom.

 

U klubu trenutno trenira više od 130 djece, a seniorski tim tijekom zadnjih nekoliko godina dva je puta napredovao te je iz 3. Županijske Nogometne Lige prešao u 1. Županijsku Nogometnu Ligu u kojoj se i sada nalazi pri vrhu tablice.

Kao i svaki drugi amaterski klub i NK Umag ima slične probleme, posebice se to odnosi na financijsku situaciju i podršku cijelom projektu, ali s obzirom na lijepu priču koja se trenutno odvija u Umagu, posebice kroz sinergiju svih ljudi okupljenih oko kluba, od seniora, veterana, trenera, uprave do djece i njihovih roditelja koji su poklonili svoje povjerenje klubu. Predsjednik NK Umaga istaknuo je kako mu ujedno čast i velika odgovornost prihvatiti ovakvu obvezu te se nada suradnji sa svima u Umagu koji mogu dati svoj doprinos razvoju sporta u Umagu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa