Rockwool ponovo dobio Zlatni indeks za najbolji program stipendiranja

0

Jučer su studenti okupljeni u udrugu eSTUDENT tvrtki Rockwool dodijelili Zlatni indeks za najbolji program stipendiranja u 2022. godini. Riječ je o programu „Je li plava boja vaše latice?“ kroz kojega svakom dobitniku Rockwool dodjeljuje stipendiju od 4.380 eura u jednoj akademskoj godini, a pored toga i plaćenu praksu te mogućnost zapošljavanja po završetku studija.

 

„Zahvaljujemo što su studenti i ove godine prepoznali naša nastojanja da izvrsnim studentima pomognemo na njihovom putu. Cijeli tim naših kolegica i kolega stoji iza projekta Je li plava boja vaše latice? kojeg provodimo već 15 godina. Ovo je naš 8. zlatni indeks a činjenica da je ove godine konkurencija bila jača no ikada daje dodatni sjaj ovoj nagradi, istaknula je Anđelka Toto Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

Zlatni indeks jedinstveni je projekt kojim devet studentskih udruga nagrađuju poduzeća koja su doprinijela rastu i razvoju studenata.

Poduzeća se nagrađuju u 6 kategorija: stručne prakse, stipendije, ulaganje u studentske udruge i projekte, stručna potpora i organiziranje projekata i posebna nagrada povjerenstva. Također, ove godine je uvedena nova kategorija: sport i zdravlje studenata. Kategorija za najbolji imidž odabire se online anketom koja je otvorena za javnost.

Povjerenstvo je poručilo da je cijeli projekt udrugama i poduzećima od velike važnosti, kako sada tako i u budućnosti, a i nakon studiranja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa