Previranja u Glasu Istre

Žižović napušta novinarstvo, a urednice se međusobno svađaju

1

U redakciji Glasa Istre nikad nije mirno. Naše kolege iz najvećeg i najuglednijeg istarskog medija uvijek su na rubu incidenta. Nije baš da se međusobno fizički obračunavaju, iako je i toga bilo u povijesti te redakcije, ali jučerašnja svađa četiri urednice navodno je bila vrlo žestoka.

Na jednoj strani bila je Marina Vukšić, urednica rubrike Novosti i nesuđena glavna urednica Glasa Istre, odnosno nasljednica Roberta Franka na toj dužnosti, a na nju su se obrušile Sandra Zrinić Terlević, urednica rubrike Istra, Bojana Ćustić Juraga, urednica rubrike Kultura i Mozaik te Marica Košta, urednica Hrvatske, Plusa, Svijeta i Zadnje.

 

Kažu upućeni da su Marini Vukšić, nakon što je trebala postati glavna urednica, toliko 'narasla krila' da je ostalim kolegicama urednicama postalo nemoguće surađivati s njom.

Jedna od njih navodno je nakon jučerašnje svađe kazala da joj je već svega preko glave i da će napustiti Glas Istre, kao što će to učiniti i Bojan Žižović, još uvijek aktualni zamjenik glavnog urednika. Naime, čini se da je Žižović 'štuf svega', jer je odlučio ne samo otići iz Glasa Istre, već napustiti novinarstvo i karijeru nastaviti u ugostiteljstvu. (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA