Nezaboravna godina Viliama Prodana! Zlatna kaciga i rođenje kćerkice

0
Srce za Vitu
Srce za Vitu

Ususret početku nove sezone, Viliam Prodan jedan od naših najtrofejnijih rally vozača, osvrnuo se na prošlu sezonu i otkrio koje lekcije je naučio, koji mu je najveći uspjeh sezone, te koja utrka mu je ove godine bla najnezaboravnija.

Protekla sezona je bila vrlo aktivna i zanimljiva od samog starta. Što se prvenstva Hrvatske tice, borba za naslov prvaka do zadnjeg metra bila je jako interesantna, nažalost, naslov nije otišao u naše ruke, ali to je sport. Međutim, mogu reći da je naslov pobjednika Centralno-europske zone ispravio gorak okus koji je ostavila izmaknuta šansa za obranu naslova državnog prvaka.

Da sportska sreća ipak nekad prevagne, Prodan i Raštegorac, lekcija je koja ih je dočekala na WRCCroatia Rally utrci u Zagrebu.

Tu smo imali jako puno problema i peha te smo očekivali puno bolji plasman od 4. mjesta u kategoriji. Zato je osvajanje drugog mjesta na utrci Alpi Orientali u Italiji rezultat koji pokazuje njihovu odličan plasman na rally karti europe.

 

Kad pogleda unazad, Prodan kaže da mu je najslađi trofej “Zlatka kaciga HAKS-a” koju je ove godine primio za ukupno 5 naslova državnih prvaka u razdoblju od 10 godina, čime je nagrađen za sve sportske rezultate i kontinuiranih 10 godina u vrhu rally-a.

Ipak, ova godina bila je za pamćenje, a za to je zaslužna malena Vita, kćerkica koja je na svijet stigla krajem godine i učinila ju nezaboravnom, jer kako Viliam kaže - ”svi sportski uspjesi i rezultati nisu s njom su neusporedivi”.

Za iduću sezonu Prodanu i timu želja je nastupati većinom na inozemnim utrkama uz odabrane utrke i nastupe po Hrvatskoj. Plan sezone je još uvijek je u nastajanju, ali Viliam najavljuje - biti će to nešto novo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa