Ekipa Radija Medulin FM nastupit će na ovogodišnjoj Dori!

0
Kristina Iveković, Ivan Kirac i Nikola Milat
Kristina Iveković, Ivan Kirac i Nikola Milat

Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac primio je predstavnike grupe Top of the Pop u znak podrške povodom njihova nastupa na ovogodišnjem izboru hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije. Obzirom da su članovi grupe Top of the Pop Nikola Milat i Kristina Iveković zaposlenici Medulin FM, radijski voditelji koji svakoga dana uz svoje kolege uveseljavaju mještane Općine Medulin, a i šire, načelnik Ivan Kirac nije krio ponos njihovim uspjehom.

„Iznimno smo ponosni da na našem radiju Medulin FM rade tako talentirani i svestrani djelatnici, a njihov uspjeh plasmanom na Doru promovira Medulin FM, ali i cijelu našu Općinu. Obzirom da su naši zaposlenici njihova pjesma 'Putovanje' s kojom će se predstaviti na Dori postala je već poznata u Općini, a sigurno smo i među mještanima. Pružamo im veliku potporu i ponosni smo na njihov uspjeh te im zahvaljujemo na promociji Medulina i našeg Medulin FM-a“, izjavio je načelnik Kirac.

S veseljem i nadom na natjecanje

Kristina Iveković i Nikola Milat zahvalili su Općini Medulin i načelniku na potpori, kao i kolegama s radija te glavnoj urednici Jeleni Vitasović.

„Ovim putem bi zahvalili načelniku Ivanu Kircu, kolegama s radija i glavnoj urednici Jeleni Vitasović što nam izlaze u susret i prilagođavaju se našim obavezama, promjenama smjena i ostalim potrebama koje trenutno naš angažman zahtjeva. Zahvalni smo im što imamo priliku uz naš primarni posao u slobodno vrijeme kreirati nove stvari te se veselimo nastupu na Dori i nadamo se dobrom plasmanu“, izjavili su nasmijani i veseli Nikola i Kristina.

 

Poznati su to radijski glasovi Medulin FM-a, ali i izvođači koji su brojne nastupe imali i na području općine Medulin, na manifestacijama koje organizira Općina Medulin, Turistička zajednica Općine Medulin, ali i ostali dionici. Poznati su i na široj sceni po brojnim nastupima na manifestacijama u drugim gradovima i općinama, klubovima i caffe barovima.

Autor teksta Daniel Načinović, glazbe Bruno Krajcar

Grupa Top of the Pop djeluje već 8 godina, a uz Nikolu Milata i Kristinu Iveković članovi grupe su i Ivan Luch, Armin Poldrugovac i Endy Cech. Autor glazbe za pjesmu „Putovanje“ je Bruno Krajcar dok je Daniel Načinović autor teksta.

Suradnju na pjesmi ostvarili su i s Mariom Petrekovićem, a bubnjar u pjesmi je Dušan Kranjc, još jedan Medulinac, koji neće nastupiti na Dori obzirom da je na nastupima u Americi.

Općina Medulin i Medulin FM pozivaju sve mještane i prijatelje da glasovanjem podrže grupu Top of the Pop prilikom njihova nastupa na Dori koja se ove godine održava 11. veljače 2023. godine u 20:05 sati na Prvom programu HRT-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa