rezidencijalni program

Francuski producent radit će novi album u Fažani

0
Axel Delcroix - Memori i Marino Morosin - Rinoma (foto: Kasarna u Fažani)
Axel Delcroix - Memori i Marino Morosin - Rinoma (foto: Kasarna u Fažani)

Udruga Prostor urbane kulture po drugi puta provodi umjetnički rezidencijalni program "Artist in residence - umjetnik u prostoru".

Tijekom siječnja ove godine u prostoru udruge, Kasarna u Fažani, glabeni producent i nezavisni umjetnik Axel Delcroix, poznat pod svojim umjetničkim imenom Memori producirati će glazbu za svoj novi album.

 

Inače ovo nije prvi put da je Axel u Istri, do sada je zajedno sa lokalnim producentom Marinom Morosinom (Rinoma) producirao glazbu za jednu od najpoznatijih hrvatskih rap grupa 2xŠihta te surađivao kao inženjer zvuka na soundtrack-u novog filma Novog Vodnjanskog Filmskog Vala "La Predstava" premijerno prikazanom na prošlogodišnjem Vodnjan Film Festival u Fažani Film Festivalu.

Osim produkcije glazbe za vrijeme rezidencije, Axel će organizirati i glazbeno-umjetnički događaj "Kold Nites #7" koji će se održati u petak, 27. siječnja u Kasarni s početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan a program će voditi Memori, Rinoma i Fresh new guy. Program rezidencije realiziran je u suradnji sa udrugom Informo iz Vodnjana pomoću fondova Europske unije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa