Rabac: Nijemac udario recepcionerku i gađao utegom policajca

0

Labinska policija podnijela je optužni prijedlog protiv 72-godišnjeg državljana Njemačke radi drskog ponašanja u hotelima u Rapcu. Utvrđeno je da je 72-godišnjak jučer oko 15 sati, pod utjecajem 0,99 promila alkohola u krvi, vikao na recepciji hotela, te je u jednom trenutku i pokušao udariti 27-godišnju recepcionerku. Muškarac je nakon toga porazbacao stvari u prostoru recepcije, a potom je otišao u susjedni hotel.

Tamo je nastavio s ovakvim ponašanjem, vikao je i bacao stvari u prostoru recepcije, te  udario 24-godišnju recepcionerku i 53-godišnjeg kućnog majstora. Nijemac se potom uputio na terasu gdje je razbacao stolove i stolice i udario 25-godišnjeg kućnog majstora, a potom je iz teretane uzeo stalak za uteg i bacio ga na policajca koji je došao na intervenciju.

Policajac je lakše ozlijeđen, a 72-godišnji Nijemac je uhićen i priveden u policijsku postaju. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, 72-godišnjak će se tijekom današnjeg dana dovesti na Prekršajni sud u Pazinu, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa