Rovinjska policija privela četiri osobe zbog dilanja droge

0
Dio droge zaplijenjene u Rovinju
Dio droge zaplijenjene u Rovinju

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 25-godišnjak, 38-godišnjak, 35-godišnjak i 24-godišnjakinja počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 25-godišnjak će biti prijavljen i zbog omogućavanja trošenja droge, s obzirom da je drugima ustupio stan za konzumaciju droga.

Policijski službenici su 2. siječnja u prijepodnevnim satima u centru Rovinja zatekli četvero hrvatskih državljana nad kojima su postupali poradi sumnje da se bave preprodajom droge.

Tijekom postupanja kod 25-godišnjaka su pronašli više pakiranja od ukupno 19,25 grama amfetamina, 6,20 grama marihuane, sedam tableta MDMA i digitalnu vagu.

 

Temeljem naloga nadležnog suda, policija je obavila pretragu stana na području Rovinja u kojem osumnjičeni 25-godišnjak boravi sa 24-godišnjakinjom  te su pronašli još nekoliko pakiranja s ukupno 10,15 grama amfetamina, 1,85 grama marihuane, dvije polovice tableta droge MDMA i novčani iznos za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Policija je obavila i pretragu stana na području Rovinja kojeg koristi 38-godišnjak, u kojemu su policijski službenici pronašli više vrećica sa sadržajem droge amfetamin bruto težine 54,20 grama, 0,55 grama heroina i više kapsula sa bijelom praškastom materijom nalik na kokain bruto težine 30,50 grama. Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja 3. siječnja u poslijepodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. (Foto: PU istarska)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa