Pokreni se! i u Puli: Vježbajte na atraktivnim lokacijama

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Sportsko - edukativno, zabavni projekt POKRENI SE! uz Dubrovnik, Zadar, Hvar i Zagreb, održava se i u Puli. Stoga se i Puljani mogu pridružiti i vježbati na atraktivnim lokacijama na kojima će se snimiti sportska razglednica koja će obići svijet i predstaviti Hrvatsku u novom svijetlu, atraktivnu, punu pozitivne energije i osviještenih ljudi.

“POKRENI SE! je projekt osvještavanja svih nas, poticanja na vježbanje za zdraviji i sretniji život. Zajedno ćemo promovirati kulturu zdravog življenja, sporta i Hrvatske kao idealne sportsko - zdravstvene, turističke destinacije. Pridružite nam se na atraktivnim treninzima vlastitom težinom, potpuno besplatno i budite dio ove priče ljeta 2013.”, izjavio je voditelj kineziološkog tima trener Marijo Anić Kremić.

Na zajedničkom druženju će osvijestiti kultura tijela, u svijet će se putem snimke poslati prekrasna slika Hrvatske koja se budi vježbajući i šalje pozitivnu energiju.

Uz stručno mentorstvo Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, tim je osmislio inovativne i zanimljive treninge za koje vam je potrebna samo dobra volja i vlastita snaga. Njome ćete pomicati vlastite granice i upoznati svoje tijelo na dosad neosviješten način. Partneri projekta za vas su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje koje će vam kao uspomena ostati za daljnje aktivnosti, poput KOZMO prostirki za vježbanje, ručnika, majica i vode.

Najavite svoj dolazak na www.pokrenise.hr  i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa