ulaz je besplatan

U nedjelju dođite na rođendanski koncert Gustafa u Kanfanar

0
Gustafi (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Gustafi (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Nakon dvije godine pauziranja zbog pandemije, Gustafi nastavljaju sa tradicionalnim obilježavanjem održavanja prvog koncerta koji je održan 27. prosinca 1980. u vodnjanskom Omladinskom domu, tada još pod imenom “Gustaph y njegovi dobri duhovi”.

Tome u čast, u nedjelju 25. prosinca s početkom u 19 sati u šatoru na rukometnom igralištu u Kanfanaru održat će se rođendanski koncert GUSTAFI 0,42 (za 42 godine postojanja banda) na kojemu će nastupiti Gustafi u svim svojim varijantama (Veterinari, Banditi, Edi East Trance Blues…) te gosti – Riccardo Staraj Midnight Blues Band, Killo Killo Band (Novi Sad), Mamuti

 

Nakon prvog koncerta Gustafa, od 1985. godine koncerti se počinju obilježavati na dan samog Božića, po mjestima diljem Istre i u Rijeci, ali načelno su se Gustafi držali obilježavanja njima tako važnog datuma – u Istri!

Puno je tih koncerata održano u Vodnjanu, Puli, Savičenti, Poreču.. a posljednje dvije godine domaćin je upravo Kanfanar. Ovaj će koncert biti retrospektiva ne samo pjesama, već i sudionika u povijesti banda te prava poslastica za sve ljubitelje Gustafa. Ulaz je besplatan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa