Puljanka iz Big Brothera opet je doma, evo čime se bavi

0
Marina Bajlo (foto: RTL)
Marina Bajlo (foto: RTL)

"Pred televizijskim kamerama, nije to ništa novo, često se rađa ljubav. Ona se rodila i između prvih stanara 'Big Brothera' Marine Bajlo i Zdravka Lamota. Oboje su došli do finala i za dlaku im je izmakla pobjeda, a nakon što je reality show prestao s emitiranjem, pojavljivali su se na raznim domaćim događanjima i potvrdili 2005. da se među njima rodila ljubav. Kako su pisali domaći mediji, Marina se iz Pule preselila u Zagreb da bi bila bliže dragom.", javlja RTL.

"Zdravko mi zaista puno znači, mnogo mi pomaže i često je kod mene. Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo, uživamo u zajedničim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, no oboje smo mladi i zasad nismo za ozbiljnu vezu. Ovakav nam odnos savršeno odgovara", govorila je tada Marina o ljubavi s 'hrvatskim Beckhamom', piše RTL.

 

Marina je nakon BB-a vodila emisiju na lokalnoj televiziji, a kada je ukinuta, vratila se u Pulu i počela raditi u obiteljskom kafiću. "Big Brother mi je pomogao jer sam upoznala svijet estrade koji inače ne bih imala priliku upoznati. Nosila sam neke revije i završila školu za radijskog i televizijskog voditelja", rekla je svojedobno Marina. U međuvremenu se udala i rodila djevojčicu, piše RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa