U Umagu i Juršima

Istog dana zbog krađe uhićena dva mlada BiH državljana

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo krađa.

Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 19. do 21. studenoga s gradilišta u Juršićima otuđio razni građevinski materijal, čime je oštetio pravnu osobu iz okolice Pule za više desetaka tisuća kuna. Osumnjičeni muškarac je u jutarnjim satima 26. studenog uz kaznenu prijavu priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Istovremeno, policijski službenici Policijske postaje Umag s Ispostavom Buje su dovršili kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim bosanskohercegovačkim državljaninom te su utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo teška krađa. 

Bosanskohercegovačkog državljanina se sumnjiči da je u večernjim satima 25. studenog u Ulici Pazinskih Odluka u Umagu iz automobila Citroen, pulske registracijske oznake, otuđio novac i osobne isprave, čime je oštetio 47-godišnjaka za više stotina kuna.

Protiv osumnjičenog muškarca se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, priopćeno je iz PU Istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA