Upoznajte istarski kamp koji može raditi i zimi

0
Helena, gošća iz Slovenije (foto: Facebook HRT
Helena, gošća iz Slovenije (foto: Facebook HRT

Agroturizmi i restorani na sjeverozapadu Istre ni u studenom ne zatvaraju vrata. Ljubitelji dobre kapljice obavezno posjete i poneku vinariju, javlja Senka Mošnja za HRT, s kojeg prenosimo dio članka u nastavku.

- Nekako možda najveću kupovnu moć imaju Austrijanci i Nijemci, oni su broj 1. I Slovenaca imamo jako puno, kaže David Ivančić, voditelj vinarije, Buje.

- Više puta dolazimo, živimo inače blizu, u Sloveniji, sviđa nam se što je sunčano, imate dobro vino, kaže Helena iz Slovenije.

Mnogi gosti ostaju i koji dan dulje pa su u bujskom kampu odlučili raditi cijelu godinu. Uložili su ponudu koju mogu nuditi i zimi pa je kamp nedavno proglašen najboljim malim kampom u zemlji.

 

- Nudimo dodatni sadržaj kao wellness, masaže, gurmansku priču, restoran stake house i pizzeria, kaže Luka Perhat, voditelj kampa iz Buja. I naravno grijane kućice. Iako, kako kažu gosti - to još nije potrebno.

Ni mali luksuzni hoteli na sjeveru Istre neće se zatvarati. Vikendima su puni gostiju, a ni radnim danima nisu prazni. - Nalazimo se u kraju koji ima na sreću dosta potencijala za kvalitetan pristup gastronomiji, enologiji i to je nešto što naši gosti prepoznaju, kaže Zoran Užar, voditelj hotela, Buje, javila je Senka Mošnja za HRT gdje pogledajte video.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa