Uskoro počinje ADVENTura

Na Staru godinu u Medulinu doček u podne uz Mejaše!

0
Mejaši (foto: Matija Habljak/PIXSEL)
Mejaši (foto: Matija Habljak/PIXSEL)

Općina Medulin i Turistička zajednica općine Medulin i ove godine organiziraju bogat program u sklopu ADVENTure u Medulinu uz mnoštvo dodatnih iznenađenja, koji će se održati u šatoru na medulinskoj rivi, uz Malin na vitar.

Bogat program u kojemu će ponešto za sebe moći pronaći zaista pripadnici svih generacija, započinje u nedjelju 27. studenog s paljenjem prve adventske svijeće na placi u Medulinu.

ADVENTura je ove godine posebna, a u sklopu Adventskih kućica s bogatom ugostiteljskom ponudom, biti će od Zemlje zabave dječji kutak s napuhancima, razne radionice i izložbe za djecu, a u nedjelju 27. prosinca i četvrtak 1. prosinca moći će se pratiti uživo prijenos Svjetskog prvenstva u toplom ugođaju Adventa u Medulinu.

 

Za najmlađe osim dječjeg kutka, u utorak 6. prosinca biti će doček Sv. Nikole i Krampusa, i u subotu 24. prosinca doček Djeda Mraza i podjela poklona. Također božićni ugođaj ADVENTTure upotpuniti će 30.12. kino na otvorenom s besplatnim ulazom, a biti će prikazana dva filma, dječji sinkronizirani film „Eliot spašava Božić“ te film za odrasle „Poslije noćnog vlaka“.

Na Staru godinu za doček u podne posjetitelji će moći uživati i pjevati uz Mejaše, a sve ostale dane zagrijavati ćemo se za doček uz Koktelse, Acoustic jam – kvartet, Klapu Škerac, Grooverse, Alena Vitasovića, Čelične četke, Škico acoustic band Laru Demarin i Branzinos te dan prije dočeka uz Deana Bakića. Ponovno ove godine biti će održana i novogodišnja utrka za male i velike, priopćeno je iz Općine Medulin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA