Klikni za promjenu na bolje! Evo novih oglasa za posao

0
Deichmann zapošljava prodavača u Poreču (foto: Damir Špehar/PIXSELL)
Deichmann zapošljava prodavača u Poreču (foto: Damir Špehar/PIXSELL)

Želiš manje rutine, a više dinamike? Zaposli se u Lidl Hrvatska na poziciji Prodavač / Prodavačica u Umagu. Radno iskustvo u trgovini i/ili ugostiteljstvu je prednost, a nude 2 slobodna dana u tjednu, dodatno plaćen rad noću, nedjeljom i blagdanom, plaćena svaka minuta prekovremenog rada, iznadprosječna primanja i još puno toga. Posao uključuje rad na blagajni, usluživanje kupaca, slaganje robe i slično. Kada počneš raditi kod njih, proći ćeš strukturirano uvodno školovanje uz pomoć digitalne tehnologije i trenera. Prijaviti se možeš do 4. prosinca.

Europa 92 je br. 1 multibrand maloprodajni lanac trgovina najvećih i najkvalitetnijih jeans brandova u svijetu. S 40 multibrand i monobrand poslovnica Europa92 nalazi se u svakom većem gradu u Hrvatskoj i Sloveniji te donosi pomno odabranu selekciju jeans i modnih brandova. Trenutno zapošljavaju na poziciji Regionalni voditelj maloprodaje (m/ž). Potrebno je višegodišnje iskustvo u istim ili sličnim poslovima, iskustvo u vođenju tima, mentoriranju i razvoju zaposlenika i voditelja. Ako se prepoznaješ u traženim kvalifikacijama i opisu posla te si spremni preuzeti važnu ulogu u njihovom poslovanju – prijavi se. Oglas ostaje aktivan do 12. prosinca.

U Istarskoj kreditnoj banci Umag  kontinuirano rade na razvoju poslovanja i angažiranju kvalitetnog stručnog osoblja i pozivaju te da im se pridružiš u Odjelu unutarnje revizije i kontrole na poziciji Unutarnji revizor (m/ž). Potrebno je posjedovanje certifikata ovlaštenog internog revizora - specijalista za banke kojeg izdaju strukovne organizacije ili certifikata eksterne revizije u sektoru financijskih institucija te radno iskustvo na poslovima interne ili eksterne revizije. Poželjno je predznanje o poslovnim procesima banaka,a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 13. prosinca.

 

Želiš uvijek biti u trendu s modom, voliš cipele te ti posao s kupcima predstavlja izazov? Onda si prava osoba za njih! Ne oklijevaj, prijavi se čim prije i postani dio DEICHMANN-ove obitelji u Poreču na poziciji Prodavač (m/ž). Nude program mentorstva, stimulativna primanja, aktivnosti u programu promocije zdravlja na radnom mjestu i još puno toga, a sve provjeri u oglasu i pošalji svoj CV do 28. studenog.

U kompaniji Maxx Auto predani su znanju, dobroj radnoj atmosferi, timskom radu i razvoju zaposlenika, zato među partnerima i zaposlenicima uživaju vrlo visoki ugled. Trenutno traže Automehaničare (m/ž) za rad u Puli. Potrebna je SSS tehničke struke i odlično poznavanje automobilske industrije, a poželjno je 3 godine radnog iskustva na istim poslovima. Ako si se prepoznao u ovom oglasu, javiti im se možeš najkasnije do 1. prosinca.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa