Puljanka Lara Peruško dogurala do finala Života na vagi

0
Lara Peruško (foto: RTL)
Lara Peruško (foto: RTL)

''Želim se ponovno baviti sportom, izaći napokon navečer i odjenuti što hoću, biti bez brige da će mi netko nešto dobaciti'', rekla je Lara Peruško kada se prijavila u emisiju koja joj je promijenila život., javlja RTL najnovije događaje iz showa Život na vagi s čijeg portala prenosimo dio članka.

Samozatajna mlada djevojka u borbu za zdraviji život nije krenula sama - uz nju je bila cijela obitelj i prijatelji, a u subotu je ponosno stala pred njih! Ponos, suze i smijeh njezinih najbližih nisu se mogli sakriti, a kako bi i mogli kada je njihova Lara dogurala do velikog finala. Kao jedina žena! U velikoj borbi u kojoj je, prije svega, pobijedila samu sebe! Iako nije odnijela titulu pobjednika šeste sezone 'Života na vagi', simpatična Puležanka osvojila je visoko peto mjesto, a na finalnom vaganju imala je 79.9 kilograma!

 

''Sada sam odlučila sebe staviti na prvo mjesto. Neću ponavljati iste pogreške i nijedan muškarac mi ne može više biti prioritet. Možda to zvuči sebično, ali sada sam si samo ja bitna. Smeta li bivšima što sam u emisiji pričala o njima - ne znam i ne zanima me. Rekla sam sve što sam imala reći, a moja me Sanja naučila da nikada ne šutim'', otkrila nam je Lara pa dodala kako planira upisati i Fakultet zdravstvenih studija, stručni studij Primaljstvo, javlja RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa