Na tiskovnoj konferenciji najavljene utakmice Futsal Lige prvaka

0
S tiskovne konferencije
S tiskovne konferencije

U hotelu Park Plaza Histria 17. studenoga gradonačelnik Filip Zoričić, predsjednik Malonogometnog kluba Futsal Pula Stanoinvest Valter Cetina i tajnik Malonogometnog kluba Futsal Pula Stanoinvest i direktor turnira Goran Mihovilović najavili su utakmice Futsal Lige prvaka koje će se održati u Puli.

„Zaista sam sretan i čestitam najprije na uspjehu cijeloj ekipi Futsala Pula. Trudom i angažmanom uprave i igrača uspjeli da jedan europski događaj dođe u naš grad. Grad Pula će biti domaćin i podrška kako organizacijski tako i financijski kako bi se turnir dobro organizirao“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić te pozvao sve sugrađanke i sugrađane da dođe u što većem broju na utakmicu i pomognu bodriti pulski Malonogometnog kluba Futsal Pula. Predsjednik Malonogometnog kluba Valter Cetina zahvalio je Gradu Puli na potpori i svim ostalim sponzorima.

„Ovo je i nama nagrada za sve što smo prošli zadnjih pet godina. Barcelona u Puli, uz još dva kvalitetna kluba, pokazuje da vrhunski sport dolazi u Pulu“, rekao je Cetina i pozvao gledatelje da u što većem broju dođu podržati igrače kluba.

Tajnik Malonogometnog kluba Futsal Pula Stanoinvest i direktor turnira Goran Mihovilović zahvalio je svima koji su stali iza njih, pokroviteljima i sponzorima.

 

„Drago mi je da smo došli do razine da u naš grad možemo dovesti jedan takav spektakl. Od prve smo večeri imali podršku lokalne samouprave i to nam je bio znak da se potrudimo dovesti turnir u Pulu. Borili smo se među ostalih pet gradova Europe i evo u Puli će se odigrati veliki spektakl koji ovaj grad zaslužuje“, rekao je Mihovilović te dodao da trebamo težiti vrhunskim stvarima za naš grad, a  da je ovo je sigurno jedan dobar put ka tome.

Stanoinvest Futsal Pula bit će domaćin skupine D u kojoj će igrati protiv Barce, Anderlechta i United Galatija. Utakmice se u Puli igraju 23., 24. i 26. studenoga 2022.  u 17,30 i 20,00 sati. Ulaznice su puštene u prodaju od 16. studenoga 2022., te se zasad mogu kupiti trodnevne karte po cijeni od 250 kn. Na dan utakmice bit će moguće kupiti i dnevne ulaznice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa