Glavičić primio mlade labinske kreativce, dobitnike svjetskog priznanja

0
Zoran Karlić, Borjan Batagelj, Nikola Batelić, Valter Glavičić, Sanel Isanović i Antonio Zulijani
Zoran Karlić, Borjan Batagelj, Nikola Batelić, Valter Glavičić, Sanel Isanović i Antonio Zulijani

„Već godinama, kontinuirano pratimo vaš rad te kada imamo potrebu za vrhunskom produkcijom ne razmišljamo o nikome drugom, a kvaliteta vašeg stvaralaštva mnogo je puta dokazana uz razne nacionalne i međunarodne nagrade. Drago nam je i iskreno vam čestitamo da je to sada prepoznato i potvrđeno nagradom svjetske razine, Red dot. Zaslužili ste to, a još jednom pokazali ste i kako Labin ima kvalitetne mlade ljude koji su uz uživanje u svom poslu prepoznati na svjetskoj razini te vam hvala na tome“, rekao je gradonačelnik Valtera Glavičić, koji je uz pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Borjana Batagelja u prostorijama Grada Labina danas upriličio prijem za ekipu labinske tvrtke Level 52.

Sanel Isanović, kreativni direktor i vlasnik Levela52, te suradnici Nikola Batelić, Antonio Zulijani i Zoran Karlić, zaslužni su da je ova prestižna nagrada Red Dot: Brands & Communication Design 2022 stigla u Labin.

Naime, Level52 iz Labina dobitnik je prestižne nagrade Red Dot: Brands & Communication Design 2022, u kategoriji Dizajn zvuka, jedne od najutjecajnijih nagrada u svijetu dizajna. Mladi labinski kreativci osvojili su ovu prestižnu nagradu u kategoriji „Best of the best” za dizajn zvuka, a važno je napomenuti kako je to prva nagrada takve vrste koju je dobila Hrvatska tvrtka. Za dobivanje ove nagrade bilo je potrebno zadovoljiti stroge kriterije stručnog žirija: Ideja: Originalnost i kreativnost, Oblik: Kvaliteta dizajna i inovativnost i Utjecaj: Razumljivost i emocionalni značaj.

Red Dot Brands & Communication Design spada među priznanja najveće i najcjenjenije razine na međunarodnoj sceni, a ove je godine konkuriralo više od 9.000 prijava. Nagrađena glazba je producirana za projekt odnosno dokumentarni film “Labinska republika”, Hrvatske Radiotelevizije. Projekt predstavlja posvetu i svojevrsnu odu labinskim rudarima i Labinskoj republici

Nagrada Red Dot dodjeljuje se od 1955. i međunarodno je prepoznatljiv dokaz kvalitete dizajna, dizajna koncepata te dizajna komunikacija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa