HOO i Sportska zajednica Umaga

Uspješnom suradnjom obnovljeni teniski tereni u Stella Marisu

0
U Teniskom klubu "Zlatno sunce"
U Teniskom klubu "Zlatno sunce"

U okviru programa „Aktivne zajednice“, putem kojeg Hrvatski olimpijski odbor, točnije Ured za programe sporta na lokalnoj razini, sufinancira razvoj sporta i nabavku opreme za sport, održavanje sportske infrastrukture, zamjenu i postavljanje završne podloge na sportskim terenima, kao i  vozila za prijevoz sportaša i drugo, ove su godine sredstva dodijeljena i Gradu Umagu.

Tako su ove subote, 15. listopada, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese, glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač te ravnatelj Ustanove za sport Grada Umaga Mladen Zorić obišli terene te se upoznali s radom TK „Zlatno sunce“, a koji okuplja 85 djece i 24 odrasle osobe.

 

Naime, Sportska zajednica Grada Umaga, uz podršku Sportske zajednice Istarske županije, uspješno se prijavila na natječaj s prijedlogom rekonstrukcije i obnove podloge asfaltnih teniskih igrališta u Stella Marisu te je istoj dodijeljeno gotovo 140 tisuća kuna. Od navedenog iznosa, 50 posto sufinancira HOO, dok je Sportska zajednica Grada Umaga osigurala preostalih 50 posto.

Nadalje, zahvaljujući direktnim ulaganjima Ustanove za sport Grada Umaga, zamijenjen je veći dio potpornog zidića, postavljena je nova ograda, kao i nova vrata i nove blende. Ukupno je na ovaj dio rekonstrukcije utrošeno 113.475 kuna.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa