Nakon proročkog sna piranski gradonačelnik slomio zapešće

0
Na stavljanju gipsa
Na stavljanju gipsa

Piranski gradonačelnik Đenio Zadković 3. listopada doživio je nezgodu u kojoj je slomio kost. Upozorenje je dobio kroz snove.

"Bio sam upozoren, jer sam sanjao da me čeka šamar. Problem je što ne znaš gdje te čeka. Ja sam ga dočekao danas na košarkaškom terenu, gdje sam svom težinom pao, i to ne bi li maknuo unuka da ga ne zdrobim svojom težinom. Sad čekam na traumatološkom odjelu. Vjerojatno fraktura ključne kosti i zapešća. Ahahahahahaha, hvala ti Bože što mi čuvaš unuka", napisao je Zadković na svom Facebook profilu.

 

"Dijagnoza potvrđena. Slomljena ključna kost i zapešće. Mora se platiti carina, nema problema. Vjerojatno sam i ja nekome učinio nešto loše, čak i ne znajući računa se. Nema se što plakati, upozorili su me. Hvala svima na lijepim željama za brz oporavak. Mnogo mi znače. Hvala svima, posebno Srećku koji mi je stavio gips. Tko kaže da je naša bolnica spora, nije istina! Na Odjelu traumatologije je danas bilo kao na tržnici. Ipak, sve su sredili i to vrlo brzo. Hvala doktorima, medicinskim sestrama i svima koji se trude dati maksimum pacijentima.", objavio je kasnije piranski gradonačelnik. (Foto: Facebook Đ. Zadković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa