Počela radionica aromaterapije Marine Duić-Manojlović

0
Na radionici u POU u Umagu
Na radionici u POU u Umagu

"Radionica aromaterapije za početnike krenula je u dobrom raspoloženju, nasmijano i mirisno. Hvala našoj suradnici gđi. Marini Duić-Manojlović! Jedva čekamo sutra", objavili su 26. rujna iz Pučkog otvorenog učilišta Ante Babić iz Umaga.

Marina Duić-Manojlović iz Umaga pravnica je i bivša odvjetnica i sutkinja koja se u mirovini odlučila posvetiti nečem sasvim drukčijem.

"Do umirovljenja sam pola radnog vijeka provela kao sutkinja, a pola kao odvjetnica, ali sam godinama njegovala interese koji nisu imali puno veze s pravnom profesijom. Zanimanje za  Kinu i feng shui rezultiralo je objavljivanjem knjige Slikari(ce) feng shuia, a neočekivana i stresna bolest štitnjače bila je motiv za upis u program osposobljavanja za fitoaromaterapeuta. POU Profocus u Zagrebu je 2011. godine je od Ministarstva dobilo odobrenje za provođenje ovog programa pod vodstvom dr.sc. Stribora Markovića", kazala nam je lani u interviewu za naš portal, a kojeg možete pročitati ovdje. (Foto: Facebook POU Ante Babić Umag)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa