Tražiš posao? Evo nekih oglasa koji će te možda zanimati

0
New Yorker dućan u Zagrebu (foto: Sanjin Strukić/24sata/PIXSELL)
New Yorker dućan u Zagrebu (foto: Sanjin Strukić/24sata/PIXSELL)

Foodie daily restaurants zapošljava na poziciji Djelatnik u restoranu (m/ž). Posao uključuje pripremu i posluživanje hrane te rad na blagajni na jednom od njihovih sljedećih koncepata: Foodie - prvenstveno podjela hrane i rad na blagajni, WokMe - priprema i posluživanje wokova, Mex - izrada meksičkih specijaliteta, poglavito tortilja. Prethodno radno iskustvo nije uvjet, a nude 2 slobodna dana tjedno, mogućnost ostvarivanja stimulacija na plaću, popuste unutar grupacije i slično. Ako te ovaj oglas za rad u Puli zainteresirao, prijaviti se možeš do 1. listopada.

ORYX Asistencija sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Sada su u potrazi za Agentom u kontaktnom centru sa znanjem talijanskog i njemačkog jezika (m/ž). Prijavi se na natječaj i osiguraj si plaću u rasponu 7.000 - 9.000 kuna neto, ovisno o tvojim skilovima, stečenim kompetencijama i razini poznavanja stranih jezika. Nude kvalitetan sustav obuke i kontinuirano unaprjeđenje skilova, aktivno povećanje plaće sukladno razvoju i napretku te mogućnost ostvarivanja stimulacija i bonusa. Svoj CV im pošalji najkasnije do 30. rujna.

New Yorker sa svojih 1.100 poslovnica u 46 zemalja svijeta i preko 19.000 zaposlenih spada u najuspješnije međunarodne modne maloprodajne lance za mlade. Sada traže Voditelja poslovnice (m/ž) za rad u Poreču. Potrebno je iskustvo u rukovođenju i odgovornost za promet, radno iskustvo u prodaji tekstila te razvijene liderske sposobnosti. Nude zanimljivo, dinamično i sigurno radno okruženje te stimulativna primanja, a prijaviti se možeš do 20. listopada.

 

Tvrtka Coral Croatia, nositeljica Shell licence za Jugoistočnu Europu, čija je osnovna djelatnost trgovina naftnim derivatima putem maloprodajne mreže benzinskih postaja traži Voditelja benzinskog servisa (m/ž). Potrebno je minimalno tri godine iskustva u ophođenju s kupcima te minimalno jednu godinu iskustva na voditeljskim pozicijama. Nude usavršavanja te konkurentnu mjesečnu naknadu. Ako si se pronašao u ovom oglasu, prijavi se do 26. rujna.

Institut Ruđer Bošković zapošljava na poziciji Voditelj ustrojbene jedinice Tajništvo Centra u Centru za istraživanje mora (m/ž). Potreban je završen sveučilišni diplomski ili integrirani studij te minimalno dvije godine radnog iskustva na administrativnim poslovima. Ostale uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu za rad u Rovinju, koji je aktivan do 3. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao! Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA