rijeka - lupoglav

'Nas 10 u busu s 55 migranata koji danima nemaju higijenu'

1
Lupoglav (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Lupoglav (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

"Želim ukazati na problem migranata koji putuju željezničkom linijom - autobus - na relaciji Rijeka -  Lupoglav - preko dvjesto dnevno. Redovni sam putnik na navedenoj relaciji. Od svibnja mjeseca na navedenoj relaciji koja se dnevno obavlja četiri puta kao putnici pojavljuju se migranti. Od medija ili institucija Republike Hrvatske nisam primijetio neku reakciju", piše jedan naš čitatelj u emailu našem portalu.

"Zamislite putovanje nas desetak redovnih putnika u sezoni u autobusu sa 55 migranata koji (ne želim nikoga uvrijediti) danima nemaju osobnu higijenu niti su obukli čistu odjeću i kojima se ne znaju namjere", napisao je čitatelj.

 

"Kao putnik osjećam strah za  za svoju fizičku i zdravstvenu sigurnost. Na sjedalo na kojem je sjedio migrant u sljedećoj vožnji moram ja sjesti, a od migranata moguće je očekivati i fizički  ili oružani napad a nema ni nikakvih epidemioloških mjera. Prateći medije nisam primijetio da su popratili ova događanja i propitali nadležne institucije Republike Hrvatske. Može se zaključiti da je ova tema od nekog zabranjena - molim da mi dokažete suprotno", napisao je čitatelj u emailu našem portalu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa