Vrsaranske goložece

Početak jeseni u Vrsaru donosi vrhunske istarske delicije

0

Za sve koji su propustili proljetnu gourmet manifestaciju, imamo dobru vijest – počinje jesensko izdanje Vrsaranskih goložeca!

Zadnji vikend u rujnu donosi posebno iznenađenje za sve ljubitelje dobre hrane! Nakon uspješnog proljetnog izdanja, vraća se gourmet manifestacija Vrsaranske goložece, a Vrsar od 30. rujna do 9. listopada ponovno postaje privlačna destinacija za sve ljubitelje autohtone istarske kuhinje, kao i domaćih vina. Tradicionalni specijaliteti istarskog kraja, spravljeni od svježih i lokalnih namirnica, oduševit će nepce svakog posjetitelja, čime zapadna obala Istre još jednom opravdava svoj status atraktivne gourmet destinacije.

Istarska tradicija, spojena s kreativnošću vrsarskih kuhara, posjetitelje očekuje u četiri vrsarska restorana: Kod Luce, Lovor Real Grill, Goran i Villa Vrsar. Istarski tris; panceta, kobasica i skuta, ražnjići od boškarina, crni rižoto, punjene lignje s palentom, samo su neki od brojnih specijaliteta koji se mogu isprobati, a koji će, vjerujemo, oduševiti i najzahtjevnije. Posebne promotivne cijene od samo 140 kuna po meniju, kao i veliki izbor mesnih i ribljih menija koji nisu dio standardne ponude restorana, zaintrigirat će sve zaljubljenike u istarske delicije, kao i one koji će to tek postati.

 

Vrsarska gourmet ponuda dobro je poznata domaćim i stranim posjetiteljima, a podjednako atraktivna i ukusna jela, spremljena u vrsarskim restoranima i konobama, postala je nezaobilazni gourmet doživljaj za sve ljubitelje dobre hrane, koji svake godine privlači sve više gostiju.

Vrsaranske goložece, sada već tradicionalno, održavaju se petu godinu zaredom, i to u proljetnom i jesenskom izdanju, u suradnji s Turističkom zajednicom općine Vrsar, Udruženjem obrtnika Vrsar i turističkom kompanijom Maistra, čime se nastavlja njegovati bogata kulturna baština ovoga kraja, a vrhunski kuhari zaslužni su za očuvanje tradicionalnih recepata, spremljenih na suvremen način.

Svaki restoran nudi dva menija, riblji i mesni, koji se sastoje od po tri slijeda i čaše vina najboljih istarskih vinara, a kompletni jelovnici mogu se pogledati na ovom linku. Svatko će pronaći nešto za sebe u ovoj bogatoj gourmet ponudi zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i prepustite se nezaboravnim užitcima vrhunske vrsarske kuhinje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA