'U zagrljaju glazbe, kamena i mora'

Koncertom Damira Urbana & 4 otvoren festival u kamenolomu Montraker

0

Sinoćnjim koncertom Damira Urbana & 4 otvoren je festival U zagrljaju glazbe, kamena i mora u kamenolomu Montraker u Vrsaru. Urban i njegov bend atmosferu su doveli do usijanja, a Damir Urban oduševio je sve prisutne spustivši se među publiku. 

Na ovu predivnu pozornicu iznad morske obale stižu i druga vrhunska glazbena imena iz regije koji će od 21. do 24. rujna održati  nezaboravne koncerte. 

Drugu večer,  22. rujna u 21 sat, nastupit će Božo Vrećo, lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije. 

 

Treću večer, nastupit će Neno Belan i Fiumens, umjesto Gibonnija, koji je zbog bolesti morao odgoditi zakazani koncert. Belanu i Fiumensima ovo će biti jedan u nizu koncerata kojim ove godine obilježavaju 25 godina uspješne suradnje. 

Festival će, 24. rujna u 21 sat zatvoriti Queen Real Tribute - vrhunski, profesionalni glazbenici, obožavatelji grupe Queen, koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbu i postali vodeći svjetski tribute band grupe Queen. 

Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ rodio se prošle godine u organizaciji Music Timea, a ideju je u suradnji s gradom Vrsarom odlučio provesti producent Tomislav Kašljević koji ističe kako se radi o jedinstvenom događaju na zaista jedinstvenoj lokaciji. "Nakon što sam vidio to impresivno mjesto, znao sam da tamo moramo napraviti festival. Ideja je da svakako dovedemo najbolja regionalna glazbena imena i mislim da smo u tome i uspjeli", rekao je Tomislav Kašljević.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa