Semir Osmanagić dolazi u Motovun vršiti energetska snimanja

0
Semir Osmanagić (foto: Ivana Ivanović/PIXSELL)
Semir Osmanagić (foto: Ivana Ivanović/PIXSELL)

Ovog rujna će po prvi put u Motovunu biti izvršena energetska snimanja, tamo gdje se smatra da je najsnažnije izvorište pozitivne energije u Istri. Mjerenja će izvršiti akademik i nagrađivani naučnik, autor i istraživač dr. Semir Osmanagić, koji je takva naučna mjerenja već radio na mnogim svjetski poznatim drevnim arheološkim lokalitetima.

Prema mišljenju alternativnih znanstvenika, u Motovunu u Istri se križaju tri zmajeve linije, putovi elektromagnetizma i životne sile koji se šire poput mreže po površini Zemlje.

 

Prema knjizi "Zmajeve linije", Marka Pogačnika i Williama Blooma, njihova je uloga raznošenje energije koja se oslobađa kroz zemljine dišne otvore i tako životnom energijom opskrbljuju sva zemaljska bića od biljaka do čovjeka, sve čime je naseljen krajolik. Ovaj istarski fenomen dr Osmanagić već je spomenuo u jednoj od svojih 18 knjiga prevedenih na 17 jezika - "Meditacija na svetim mjestima planete".

Rezultati i metode mjerenja u Motovunu i okolnim lokalitetima biće prezentirani 29. rujna, na predavanju u Motovunu, te zbog velikog zanimanja koje već postoji za to, i na predavanju u Puli, 30. rujna. Ulaz je slobodan i za predavanje u Motovunu , u Kinu "Bauer" od 19 sati, kao i za ono u Puli, u Domu sportova "Mate Parlov", od 19 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa