Vilim Filipović nudi 5.000 eura nagrade za informaciju o kradljivcu

7
Vilim Filipović
Vilim Filipović

U noći između 28. i 29. kolovoza labinskom poduzetniku Vilimu Filipoviću netko je iz automobila, crnog Mercedesa B klase (PU 160 TJ), parkiranog ispred njegove kuće na adresi Vinež 355a, ukrao veliku količinu novaca. Filipović nam nije otkrio o koliko je novaca riječ, ali očito puno, jer je spreman dati izdašnu nagradu onome čija ga informacija dovede do počinitelja.

Naime, Filipović daje čak 5.000 eura nagrade za informaciju o kradljivcu. Kako nam je rekao, anonimnost informatoru je zagarantirana, dakle nikada se neće otkriti tko mu je pomogao pronaći kradljivca ili više njih, a novce za nagradu Filipović će položiti kod javnog bilježnika.

Budući da je lopov ili više njih iz automobila uzeo samo torbicu s novcem, a ostavio mnoge vrijedne stvari, poput mobitela ili jedne torbe vrijedne oko tisuću eura, očito je da su znali što će i gdje pronaći. Zbog toga Filipović vjeruje da je još netko osim lopova znao za krađu, pa je ponudio vrijednu nagradu za informaciju koja će dovesti po počinitelja krađe.

Filipović je krađu prijavio na policiji (Obavijest o oštećeniku kaznenog djela dao je i nama na uvid), gdje je uredno predao i dokumentaciju o porijeklu novca. Informacije koje mogu dovesti do počinitelja krađe javiti na broj 091 451 4440. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa