tragedija kod tunela UčkA

Policija objavila informaciju o nesreći u kojoj je poginuo Labinjan

0
 Očevid na mjestu nesreće
Očevid na mjestu nesreće

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se 11. kolovoza ujutro dogodila kod tunela Učka poginuo je T.H. (28) iz Presike kraj Labina.

Do prometne nesreće je došlo na način da je 22-godišnji vozač kombi vozila marke Citroen, zagrebačkih registracijskih oznaka, upravljajući vozilom iz smjera Matulja u smjeru Istre, prešao na suprotnu stranu te udario u kombi vozilo marke Iveco, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 63-godišnjak, objavila je PU primorsko-goranska.

Potom je kombi vozilo Citroen udarilo u teretno s priključnim vozilom marke MAN, pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara 28-godišnjak je teretnim vozilom udario u zaštitnu metalnu ogradu. Vozač teretnog vozila prevezen je u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći gdje je i preminuo. Vozač kombi vozila marke Citroen nalazi se u KBC Rijeka te su mu konstatirane teške tjelesne ozljede, objavila je PU primorsko-goranska.

U vremenu od 5 do 08,04 sati promet na autocesti A8 bio je u potpunosti zatvoren, a u vremenu od 08,04 do 10,40 sati se odvijao naizmjenično kroz krajnje desnu prometnu traku za smjer Pule.

O događaju se oglasila i Bina Istra. "Prema prvim neslužbenim informacijama, okolnosti upućuju da je vozač koji je uzrokovao prometnu nezgodu zaspao dok se vozilo kretalo velikom brzinom.", objavili su iz Bina Istre. (Foto i video: Nel Pavletić/PIXSELL)

Najnovije vijesti