U subotu u Vodnjanu

Sve je pronto za Bumbarsku feštu. Stižu Neno Belan i Fiumensi!

0
Neno Belan (foto: Miroslav Lelas/PIXSELL)
Neno Belan (foto: Miroslav Lelas/PIXSELL)

Ove subote 13. kolovoza svi za Vodnjan na veliku 54. Bumbarsku feštu! Bogat cjelodnevni program kreće u jutarnjim satima uz tradicionalne sportske turnire u boćanju, košarci i pljočkanju, a u 19 sati na nogometnom igralištu Vodnjan održati će se prijateljska utakmica između NK Vodnjan i NK Žminj.

Na glavnom trgu biti će veselo već tijekom jutra, uz nastup Limene glazbe Grada Vodnjana s početkom u 10 sati, a na prostoru sajmišta možete razgledati 15. po redu izložbu hrvatskog hladnokrvnjaka, s početkom u 15 sati te uživati u nastupu KUD-a Vodnjan.

Oni najmlađi, mladi i svi oni koji se tako osjećaju mogu se zabaviti u gradskom parku! Od 19 do 23 sata kreativan tim Žutog kišobrana ukrašavati će vaša lica face paintingom!

Ove godine po prvi put u goste nam dolazi vrhunski zabavljač Marko The Clown koji garantira ogromne količine smijeha za publiku svih dobnih skupina! Od 19:30-20:30 te ponovno od 22:00-23:00 sata zabavljati će vas uz štuliranje, dok vas u 21 sat očekuje njegov spektakularan Flying Pancakes Circus! Tvornica letećih palačinki je pripremila fantastičan show. Vozilo za vesele intervencije u prostoru i vremenu stiže kod vas. Legendarne leteće palačinke uživo! Klaun, žongliranje, vatra, visual poi i najluđe palačinke na svijetu. Vrhunski spoj umjetnosti, zabave, gastronomije na jednom mjestu. Po' ure urnebesnog smijeha i usta puna pancakesa!

 

I ove godine očekuje vas tradicionalna trka na tovarima koja starta na Narodnom trgu s početkom u 19 sati, nakon čega slijedi uvijek urnebesna parada alegorijskih kola u 20 sati! Možete prošetati i do vodnjanske Apoteke – prostora za suvremenu umjetnost gdje vas od 21 sat očekuje izložba plakata grafičkog studia Vodnjan.

Nakon cijelog dana treba nešto dobro pojesti i popiti a onda nakon 21 sat zabava do kasno u noć uz bogat zabavni program na nekoliko lokacija! U prekrasnom ambijentu bašte (rotonde) nastupiti će Primotajo blues band, DJ će napraviti odličan štimung u gradskom parku, na Župnom trgu svirati će Whiskey train, na gradskoj tržnici Anelidi a na glavnom trgu nastupaju predgrupa Tu i tamo band i zvijezde večeri Neno Belan & Fiumens!

Svi posjetitelji na području Grada imaju besplatan parking, a omogućen je i dodatan parking na prostoru sajmišta u Vodnjanu (nakon 20 sati). 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA