Daria Udossi vas poziva na radionicu Dance ‘n Confidence

0
Daria Udossi
Daria Udossi

"Kroz metode osobnog razvoja i plesa, vodim te na putovanje koje se zove ljubav prema sebi kroz pokret. DANCE ‘N CONFIDENCE je jedinstven projekt koji sam osmislila da pomognem ženama zakoračiti u kreativnu i stvaralačku žensku energiju. Ovaj je projekt za tebe ako si zaglavljena u muškom principu kao što je to danas većina nas. Zbog užurbanog života, danas sve više preuzimamo muški princip funkcioniranja.", rekla nam je Daria Udossi.

"Okrenute smo prema: ambiciji, ciljevima, strahovima zbog vlastite egzistencije.
Makle smo se od: svrhe, kreativnosti, nježnosti prema sebi, senzualnosti, zaigranosti, prepuštanja, seksipila

 

Ovaj ti projekt pomaže da i u životu i poslu hodaš kao u dvorani, samopouzdano i sigurno u sebe. Zato jer je to tvoja prava ženska priroda koju si zaboravila.  Tema radionice 14.8. nam je Svjesno življenje.", rekla nam je Daria Udossi. 

RASPORED:

Prije same radionice, sudionice će dobiti video koji će odgledati.

18:00 – 18:45
– grupni coaching: Svjesno življenje
– Interaktivna radionica

19:00 – 19:45
– metoda Dance ‘n Confidence workout
– Chakra dance
– Terapeutske plesne vježbe

20:00 – 21:00
– Koreografija
– Isplesavanje
– Istezanje

"Plesno iskustvo nije presudno kao ni godine rada na svom osobnom razvoju, bitna je volja za novim iskustvom i želja za nadogradnjom svog potencijala. Pridruži nam se u zajednici žena koje rade na sebi, koje plešu, pjevaju, stvaraju, poduzetne su, sretne su i žive život punim plućima! PRIJAVA: Broj sudionica je ograničen, sve prijave idu preko daria@dariaudossi.com", rekla nam je Daria Udossi.

Što kažu sudionice: “Jedinstven projekt koji ti pomaže kroz toliko puno aspekata. Interaktivna radionica, nove ideje za mene, opuštanje kroz pokret, ples koji budi neku novu energiju u meni… Nakon ovih radionica ja sam bolja i sebi i drugima. Iznimno bitan projekt za svaku ženu. Toliko sam toga otpustila, stres, ljutnju, probudila sam samopouzdanje. Mogu sve. Vidimo se opet i opet i opet!”

O VODITELJICI: Daria Udossi je kreativac, vizionar, sanjar i artist. Poduzetnica, vlasnica Amelote, mentor za osobni razvoj i plesač, zaljubljenica u pokret. Kroz svoj no BS stav i vatrenu energiju pomaže ženama da žive emocionalnu i financijsku slobodu. Osnivačica je projekta Dance ‘n Confidence za koji kaže: Ovo je pokret. Ovo je više od plesnog sata. Dance ‘n Confidence je mjesto gdje se žene osjećaju podržano da se izraze kroz pokret i da kroz metode osobnog razvoja i plesa probude svoju žensku energiju i samopouzdanje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa