Vinske priče

Ovog vikenda u Gračišću manifestacija iznenađenja!

0
Na smotri vina u Gračišću prije pet godina (foto: Robi Selan)
Na smotri vina u Gračišću prije pet godina (foto: Robi Selan)

Ljetne su večeri bolje uz čašu vina, a općina Gračišće poznato je mjesto koje okuplja brojne ljubitelje vina. Stoga vas je općina Gračišće ove godine, u suradnji s TZ središnje Istre, nakon dvije godine pauze od poznate i bogato posjećene Smotre vina u Gračišću, odlučila iznenaditi dvodnevnom manifestacijom Vinske priče Gračišća.

U vinskim ćete pričama uživati ovoga vikenda – 13. i 14. kolovoza, s početkom u 19 sati. Gračišće će tada postati mjesto okupljanja lokalnih vinara i proizvođača lokalnih proizvoda, poput pršuta, maslinovog ulja, meda i slastica, a neće nedostajati ni dobre glazbe!

U subotu 13. kolovoza zabavni će dio programa otvoriti Goran Tomić trio, koji će sve okupljene zabaviti flamenko crticama. Nakon njih slijede Techno Vikinzi. Nedjelja 14.8. rezervirana je za etno skupinu Veja, a nakon nje pozornicu preuzima DJ Nikola z Kukurini.

Na samom ćete festivalu moći kušati kvalitetna vina s vinske scene središnje Istre. Osim u finom vinu, moći ćete uživati i u istarskim kobasicama, pršutu i ostalim autohtonim delicijama. Festival će funkcionirati na sljedeći način – svaki će posjetitelj platiti kotizaciju za čašu 40 kn te će uz nju dobiti bon za čašu vina na štandu koji sam odabere, a svaka se iduća čaša plaća prema cjeniku koji će vinari unaprijed formirati.

Zabilježite stoga ove datume u svoje kalendare jer zabave zasigurno neće nedostajati! Više informacija o navedenoj manifestaciji pronađite na mrežnoj stranici TZSI i Općine Gračišće te Facebooku i Instagramu TZSI.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa